Народното събрание прекрати пълномощията на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Това

...
Народното събрание прекрати пълномощията на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Това
Коментари Харесай

Живко Мартинов е извън парламента

Народното заседание приключи пълномощията на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Това стана, откакто Мартинов се принуди самичък да се откаже от депутатското си място поради скандала  " Суджекгейт ”. За оставката му гласоподаваха 170 депутати, трима бяха срещу, а 7 се въздържаха, съобщи бТВ.

В петък главният прокурор Сотир Цацаров поиска и получи имунитета на депутата от ГЕРБ Живко Мартинов. Цацаров разгласи, че той е злоупотребявал с името на премиера Бойко Борисов и е упражнявал напън върху предприемачи и органи на държавната власт в Добрич.

Използвайки името на Борисов, депутатът се е сдобил и с 4 тона суджук, като " нито един судужк не е стигнал до министър-председателя ", посочи Цацаров.

След скандалната изява на неговия народен представител, Борисов изиска промяна на цялото управление на ГЕРБ в Добрич. Зам.-председателят на партията Цветан Цветанов обяви през вчерашния ден, че Мартинов се отхвърля от депутатското си място, с цел да не пречи на следствието, само че най-много, с цел да " не разрушава престижа на партия ГЕРБ и престижа на министър-председателя Бойко Борисов ". Цветанов благодари на Мартинов, че самичък е подал оставка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР